mandag den 11. august 2014

I do, I do, I doooooo

Det er så yndigt at følges ad, har jeg hørt. Og når det lykkes at finde en partner, som man faktisk tror vil være ved ens side resten af livet, som vil elske, støtte, tilgive og alt det der romantiske pjat hinanden, så er det vel helt naturligt at vælge at sige ja til hinanden.
Måske ikke nødvendigvis i kirken men så i det mindste på en sandstrand, i Las Vegas eller på rådhuset. Når nu man har valgt at se bort fra skilsmisseprocenten og faktisk tro på at kærligheden til ens elskede vil vare resten af livet, så må det være fantastisk at blive smedet sammen med én, man kan grine med. Så pyt med at bruden nærmest tisser i kjolen af grin, bare fordi det kan være lidt svært at få de rigtige ord ud af munden af bare nervøsitet. Hellere vrøvle med ordene end at sige det forkerte navn. Siger det bare!
Se lige de to her.

Jeg kan ikke andet end blive en lille smule forelsket i hende!

Det tætteste jeg kommer på at stå hvid brud er på vores ferie på Bornholm, hvor vi kyssede foran alteret i Nyker rundkirke. Og det var et fint kys.


2 kommentarer:

  1. I hope you'll keep posting relevant information this is what I like to read. I will post a link to this post on my blog keep up the good work!...Cccam Server

    SvarSlet

Kom med din holdning, ros, ris eller andet der passer som hånd i handske. Jeg ved du har den på dig :)

Kig hvis du er modig!